LINKKEJÄ

kelkkailija1Tällä sivulla listaamme moottorikelkkailuun liittyviä sivustoja ja artikkeleita.

Valtakunnalliset

Suomen Moottorikelkkailijat
Suomen Moottorikelkkailijat Ry on perustettu toimimaan kelkkaharrastajien omana
etujärjestönä. Yhdistyksen tavoitteena on edistää niin vapaa-ajan kelkkailijoiden kuin myös kilpailijoiden harrastusmahdollisuuksia sekä edesauttaa harrastuksen näkyvyyttä sekä tunnettavuutta.
Yhdistyksen sivustoilla kelkkakerhot voivat ilmoitella niin safareista kuin tulevista kilpailuista. Kilpailutoiminnan osalta yhdistys toimii Enduro-sarjan sekä Sprint- kilpailuiden järjestävänä organisaationa.

Moottorikelkka-lehti
Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän moottorikelkkailuun keskittyvän lehden verkkoportaali. Tarkasta myös aktiivinen keskustelupalsta!

MK-lehti
Moottorikelkoista ja moottorikelkkailusta kiinnostuneen erikoislehti. Testejä, koeajoja, tekniikkaa, reittejä, varusteita ja paljon lunta. Ilmestyy viisi kertaa vuodessa.


Keltainen Pörssi
Keltaisen Pörssin verkkopalvelu on Suomen suurimpia kauppapaikkoja netissä. Sillä on viikoittain n. 180.000 eri kävijää.

kelkkailija2Yamaha moottorikelkat

Lynx moottorikelkat

Ski-Doo moottorikelkat

Polaris moottorikelkat

Arctic Cat moottorikelkat

Foreca
Sallan täsmäsää.

Ilmatieteenlaitos
Sallan sääennuste sekä lumitilanne.

Paikalliset

Sallan kunta
Sallan kunnan viralliset kotisivut.

Tulppion Majat
Legendaarinen ”TULPPIO-SAFARI” on laittanut alulle koko kelkkailuharrastuksen Lapin hangilla. Koillis-Lapin nykyiset kelkkareitit oikeastaan suuntautuvat kaikki Tulppioon; niin Sallasta, Savukoskelta, Kemijärveltä, Sodankylästä, Saariselältä, kuin Leviltäkin.

Värriön tutkimusaseman -blogi
Seuraa tutkimusaseman elämää Värriöllä, Pohjois-Sallassa. Hienoja tarinoita ja kuvia luonnosta. Tuoreiden kuvien perusteella voit päätellä mm. lumipeitteen paksuutta.